top of page

Sitter du fast i prestationsfällan?


Har du fastnat i prestationsfällan? Måste allt du gör bli perfekt för att du inte ska känna dig misslyckad? Har du svårt att se hur du kan fortsätta att vara ambitiös och ändå må bra?

Du är knappast ensam om att ställa det i så fall.

Att vara en perfektionist skapar en massa stress och dåligt mående. Jag möter varje vecka ambitiösa klienter med prestationsbaserad självkänsla. Trillar dit själv också då och då.. ,men min egen erfarenhet är inte det jag grundar mina samtal på. Vi människor är olika och viktigare är vad vi idag vet om prestation, självkänsla och stress.

Tillsammans med klienten letar jag orsaker, hittar nya perspektiv, tränar nya beteenden och sätt att tänka för att hitta fram till den sunda prestationen, där ambition är något glädjefyllt och inte orsaken till skadlig stress.

Låter det här som samtal du själv skulle vilja ha? Hör gärna av dig till mig så ser vi om jag är rätt person för dig.

Comentarios


Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page