top of page
COACHING
Coaching_PernillaAspe.png

När det mycket som snurrar händer det att det trasslar ihop sig. Då kan en coach hjälpa dig att trassla upp och få fatt på den röda tråden. Reda ut tankarna, hjälpa dig att landa i nya insikter, upptäcka ”sanningar” som kanske ska revideras och utmana dig till förändring. 

Coaching kan vara för dig som:

  • är chef.

Snurrar hjulen allt snabbare? Är utmaningarna många? Känns det som allt hänger på dina axlar? Måste du fatta alla beslut? Är det svårt att delegera? Måste medarbetarna motiveras? Gruvar du dig för svåra samtal? Frågeställningarna att bolla med en coach kan vara många och varierande. Med en coach vid din sida kan du utveckla dina styrkor och få hjälp att hantera dina utvecklingsområden. Du hittar din väg framåt. 

  • är ny som chef.

Första chefsjobbet? Är du stolt och ambitiös, men rädd för att misslyckas? Har du blivit chef över tidigare kollegor? Hur sätter och uppnår du både dina och företagets mål? Hur behåller balansen i livet? 

För att leda andra måste en kunna leda sig själv och för att förstå andra måste en förstå sig själv. Med ett externt bollplank blir det lättare att se på sig själv utifrån och hitta sin inre styrka. 

  • är ensamföretagare.

Bestämmer du och styr din vardag själv? Eller känner du att du är ganska ensam, allt hänger på dig och du vet inte riktigt ditt nästa steg och hur du ska komma framåt? Då kan coachen bli ditt externa stöd på din resa.

  • är vilsen. 

Tappat motivationen? Kanske fått sämre resultat på medarbetarenkäten? Behöver du stärka upp självförtroendet, polera upp dina styrkor och hitta tillbaka till din inre motivation? Med en coach kan frågetecknen rätas ut och du kan komma på rätt köl igen. 

 

bottom of page