top of page

”Precis den injektion jag ville ha i gruppen och ALLA var myckt nöjda med dagen. DU var precis så bra som jag hade föreställt mig, mycket bra nivå och mix av teori och praktik. Spot on i leveransen och otroligt nöjd. Tack!”

 

Håkan Jerner, Vd, Trekronormedia

 

 

Feedback:

  • Bra tonalitet och uttryck

  • Proffsigt upplägg med mix av styrning och fri hand

  • Bra anpassad kreativ höjd med papper istället för ppt

  • Direkt feedback och fokus på deltagarna

  • Lyhördhet för gruppen och enskilda individer

  • Uppdraget utfört efter beställarens önskemål

 

Ilona Klein Gullberg, enhetschef, Värmdö kommun

"Pernilla vi vill återigen tacka dig för en mycket innehållsrik, berikande, lärorik och upplyftande föreläsning! Flera av mina kollegor pratar fortfarande om hur bra din föreläsning var! Du gör skillnad!"

Monica, Förskolechef, Mariefreds förskoleenhet 

 

 

"Med hjälp av Pernillas vägledning lyckades vi sätta konkreta, sanna och slagkraftiga ord på vad som ska styra vår verksamhet och genom dem växte vi som företagare. Vi ser fram emot att arbeta med en ny syn på vårt ledarskap."

 

Camilla Lindgren Vd& ägare, och Tuula Torro, ägare av Verbala stigar 

 

 

"Coachingen med Pernilla var bra och precis vad jag ville ha! Jag har fått många bra frågeställningar som jag kommer kunna ta med mig och ha nytta av hela livet. Hur jag stärker det jag är bra på för att bli ännu bättre, vågar ta för mig mer och blir tydligare i mitt sätt att uttrycka vad jag vill. Detta har gett direkt feedback

när jag testat, så det är helt grymt!" 

 

Helene, H&M


 

 "Pernilla såg och förstod helheten. Hon är lugn, metodisk och proffsig. En coach som på ett ärligt och rakt sätt tar dig och dina förvirrade tankar till en annan nivå. Jag blev fylld av energi och kände hoppa och styrka igen. Rekommenderar henne till alla som behöver reda upp mål, visioner och sin verksamhet. Pernilla är en lönsam investering i ett bättre liv."

 

Sanna Palmklint CD & Coordinator Palmklint Kommunikation AB

 

 

"Pernilla har en speciell förmåga att se och bekräfta mig som både människa och yrkeskvinna, men också att på ett uppriktigt och varmt sätt utmana och ifrågasätta.
Dessa delar har varit mycket värdefulla och uppskattade. Resultatet av coachningen har varit mycket påtaglig."

 

Camilla, Konsultande produktchef

 

 

"Pernilla är en mycket professionell coach som har förmågan att på ett strukturerat sätt guida människor till att själva välja den livsförändring som krävs för att man ska må bra. För mig har hon betytt oerhört mycket då jag tack vare henne förändrade både min arbetssituation och min tydlighet och mitt förhållningssätt mot familjen."

 

Helene Berggren, fastighetsförmedlare

 

 

"Pernilla, tack för din förmåga att tydliggöra mina alternativ och möjligheter framöver. Det har varit fina samtal där du lyhört och inkännande har hjälpt mig att nysta upp mitt trassel. Nu ska jag följa den röda tråden framåt! Tack." 

 

Pernilla Nilheim, kostrådgivare och kock

 

 

"Jag var fast i en arbetssituation jag inte trivdes i och valde att bli coachad av Pernilla. För mig blev denna coaching helt avgörande för min karriär och utveckling, både i arbetslivet och privat. Våra samtal fick mig att komma till viktiga insikter och våga ta kommando över min situation. Pernilla har en smittande energi och en naturlig fallenhet att peppa och motivera människor. Jag lämnade varje coachingtillfälle med nyvunnen kraft och vilja att forma min framtid."

 

Aina modedesigner

 

 

"Positivt workshop med mycket insikter om mig själv i en grupp." 

"Bra  övningar för oss, omväxlande, ”lagom” jobbigt, lyssnande facilitatorer. Interaktivt, ingen är passiv, lärt känna varandra bättre genom dessa övningar."

"Skönt att skippa power point!" 

"Inspirerande!"

"Vi har kommit varandra närmare, mycket bra upplägg."

"Har lärt mig nytt om en grupp och mina kollegor."

"Många positiva intryck från mycket bra kursledare som snabbt snappade upp gruppens utmaningar och potential."

 

Omdömen efter worskhop  på Intertek 

 

 

bottom of page