top of page

Back in business


Känns bra att vara tillbaka på kontoret igen. Börjar året med att reflektera och titta i backspegeln. Gjorde en snabb återblick över decenniet, och oj vad det har hänt grejer för mig. Jag har en helt annan karriär än när jag klev in i 2010. Massor av drömmar, plugg, mod, tålamod och vilja har bidragit till det. Jag inser att alla steg inte varit planerade i förväg. Det är inte mitt sätt att få saker att hända. Jag är måldriven med det måste finnas utrymme för infall och att kunna hoppa på det som "talar till mig". Så nu när jag blickar framåt så börjar jag alltid med drömmarna och längtan, sedan nöjer jag mig med att planera målen den första tremånadersperioden. Efter det så omvandlar jag till konkreta handlingar som förs in i kalendern. Jag vill som vanligt lite för mycket så en del måste föras över till "om-jag-får-tid-över"-listan som kanske får bli till handlingar senare under året. Det gäller att planera med omtanke om sig själv och lämna utrymme till det som pockar på uppmärksamhet och som inte går att förutse. Allt jobbar jag igenom på papper och med pennor för att det ska kännas extra lustfyllt. Gör du själv någon plan i början av året?

Comments


Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page