top of page

Fastnat i prestationskarusellen?


Håller du dig fast i prestationskarusellen?


Viljan att uppnå mer, alltid vara bättre, bevisa att vi duger, prestera på topp – kan bli något som är svårt att stoppa. Farten ökar och det snurrar allt snabbare.


Till att börja med kan den virvlande farten känns kittlande. Det kan kännas lockande att få det där adrenalinpåslaget och det blir lätt tvingande att prestera än mer. Att sakta in eller att inte sikta mot perfektion känns inte som ett alternativ. Det är bara att ge mer och mer som funkar, trots att vi riskerar att tappa kontrollen.


När det är här vi hamnat slutar vi ofta att nå toppresultat trots att vi springer snabbare än någonsin. Prestationskarusellen snurrar för fort och all kraft går åt att hålla sig kvar istället för att sakta in och leverera smart. För att ÖVERprestera är inte smart i längden.


Vi behöver hjälp. Hjälp att förändra. Omprova drivkraften så att den slutar bara vara kravfylld till att bli mer lustfylld.


Går det? Jajamensan. Men HUR beror på vem just du är och vad orsaken är till att just hamnat där du hamnat. Vilka sanningar just du behöver syna och vilka åtgärder du behöver ta för att bli en sund presterare och ta tillbaka makten över karusellen.


Och jag lovar dig att det är sunda presterare som uträttar stordåd. Både på kort och lång sikt.


Har du förmågan att stoppa prestationskarusellen? Eller kliver du kanske aldrig ens på?Comments


Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page