top of page

Ta kontroll i turbulenta tider


Vi översköljs av tips på hur vi ska förhålla oss i dessa Corona-oroliga tider. Jag pratar också om det när jag möter mina klienter, men samtalen tar olika riktning beroende på vem jag samtalar med. Det är ju inte så konstigt för vi behöver olika saker beroende på vem vi är.

Det som dock ofta är gemensamt för att må bra är att vi kan behöva zooma in det som vi själva kan kontrollera och hantera när mycket runt omkring känns kaosartat. Rikta in oss och följa det som är viktigt för oss just nu.

Jag kan inte i en bloggtext tala om vad du ska göra, av den anledningen att jag inte vet vad du behöver utan att samtala med dig. Men jag kan tala om vad jag själv gör för att hålla fokus på det som gör mig gott och som jag själv kan påverka. Det är det som jag har illustrerat på bilden. Det är mitt sätt att inte förlora mig själv och det som jag själv kan ta kontroll över.

Jag följer också mina värdeord; tillit och empati.

För mig betyder det just nu att jag väljer att ha tillit till experter, beslutsfattare, medmänniskor, tiden och mig själv. Empatin gäller detsamma. Jag översköljs ibland av sorg men tilliten tar mig tillbaka.

Om jag ändå ska ge dig ett råd så hitta ditt sätt att ta hand om dig och fundera på vad du har för värdeord du kan följa och se till att håll fokus på dem och det du kan påverkar.

Ta hand om dig.

Comments


Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page